Вътрешни щори

Фирма Илбупласт 77 предлага на своите клиенти няколко вида вътрешни щори:

Хоризонтални щори

Хоризонтални щори Хоризонталните алуминиеви венециански щори са най-често използвания слънцезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, лесната им употреба, както и способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта са превърнали хоризонталните щори в незаменим елемент във всеки офис или дом.

Вертикални щори

Вертикалните щори са модерната алтернатива на пердета и завеси. Вертикалните щори предлагат разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни, ПВЦ и алуминиеви ленти с широчина 89 или 127 мм.

Използвани са за декорация на най-представителни интериори, като един от главните естетични елементи в офиса или дома. Вертикалните щори са едно от най-добрите решения при големи витрини. Възможно е да се изработват щори за дъгообразни или наклонени прозорци.

Има различни схеми на управление и събиране на плата, както и различни варианти на монтаж на механизма. Има различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината, затова при избора на материи и цветове е добре да се консултирате със специалист.

Роло щори

Едно различно решение за Вашия интериор - роло щорите никога не са били толкова стилни, изискани, свежи ... Всичко друго, но не и обикновени. Освен класическият модел на роло щорите ние Ви предлагаме и нов модел за PVC и алуминиева дограма със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Роло щората фино приляга към всяка дограма, спирайки потока на светлина навътре и видимостта отвън. Без значение дали Ви трябва щора за единичен прозорец или за няколко, подредени един срещу друг, роло щорите ще задоволят напълно потребностите Ви за дискретност и контрол на светлината.

Римски щори

Римските щори са едни от най-елегантните съвременни интериорни решения. Римските щори са отличен заместител на стандартните пердета и завеси, като придават съвършено нов вид на Вашия дом. Фирмата предлага най-висококачествени немски платове от изкуствен лен, които не поема мазнини и петна, което гарантиране лесното му почистване. Предлагаме също така и голям набор от китайски текстил със сходно качество.


Website Created by SEO Web design