Trocal AluFusion

Trocal AluFusion

PVC дограмата Trocal AluFusion е уникална комбинация от PVC и алуминий, позволяващи използването предимствата на двата материала. Отличната топлоизолация на пластмасата и устойчивостта на пластичния алуминий са перфектно съчетание, подвижната връзка на двата материала позволява постигането на перфектна статика на системата. Независимите топлинни разширения на системата осигуряват минимални деформации при различни температурни амплитуди. Подвижната връзка на алуминия и PVC спомага топлинните деформации да са праволинейни, което гарантира, че конструкцията на дограмата няма да се изкриви! Това предимство позволява изработването на PVC дограма с отваряеми крила с ширина 1000 мм. и височина до 2700 мм.

 

Системата дава възможност за избор на богато цветово оформление отвън + над 5000 цвята по RAL и възможност за полиране в дървесен декор.

ПВЦ частта от вътрешната страна позволява лесно и бързо почистване и поддръжка на дограмата, тъй като липсва стъклодържател с трудна за почистване фуга. Освен това вътрешната част на PVC дограмата позволява използването и прилагането на богатата цветова гаа от декори на Trocal.

Със системата AluFusion на Trocal лесно постигаме ниски коефиценти (1,0 w/m2) на топлопреминаване.


Website Created by SEO Web design