TROCAL InnoNova

InnoNova

PVC дограма TROCAL серия InnoNova - 70 А5. Разделя се на два вида - Classic и Elegance. Ширината на профила е 70 мм, 5-камерна, с богата цветова гама, висока степен на якост и UV-устойчивост. Вътрешното оформяне на камерите в профила дава на прозореца голяма стабилност, като значително намалява деформациите.

 

Серията Classic е подходяща за всеки строителен стил. Специфичната подредба на 5-камерните профили прави прозореца стабилен и предотвратява усукването. Това в комбинация от избора на хиляди цветове прави PVC дограмата TROCAL InnoNova Classic, желана за всяка сграда.

 

 

Серията InnoNova - 70 А5 Elegance напълно отговаря на името си, заоблените контури придават завършен вид на сградата. Различното разположение на крило и каса придава допълнителен стил на PVC дограмата от серията Elegance. Както при серията Classic и тук може да се избират множество цветови разнообразия съчетани или контрастиращи с цвета на сградата.

Лесното почистване и поддържане на системата и гарантирано дълъг живот са едно от предимствата при избора на тази дограма!


Website Created by SEO Web design